Clickmeister logo
GRATIS scan

Gratis Scan

Vraag hier een gratis SEO of SEA scan aan.


Door dit te versturen ga je ermee akkoord dat Clickmeister contact met je kan opnemen.

Google Ads bureau

Snel bovenaan in Google scoren? Als SEA specialist zet ik voor jouw onderneming en website succesvolle Google ads campagnes en online advertenties op. Zo haal jij meer website bezoekers, klanten of leads en meer online omzet uit je website.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van SEA.


Door informatie aan te vragen ga je ermee akkoord dat Clickmeister contact met je kan opnemen.

Hoger in Google scoren met Google Ads

SEA - Search Engine Advertising uitbesteden

Online adverteren in zoekmachines zoals Google en Bing zorgt voor snel resultaat. Je bent direct zichtbaar in de zoekmachine en hebt zelf grip op je budget en op welke zoekwoorden je wil adverteren. Wil je beginnen met Google Ads of heb je advies nodig bij Google Ads campagnes? Ik help je verder op weg naar succesvolle online campagnes! Als Google Ads specialist weet ik voor ieder bedrijf weer succesvolle SEA campagnes op te zetten.

Kennismakingsgesprek of GRATIS SEA scan aanvragen

Google Ads bureau diensten

Dit heeft Clickmeister jou te bieden.

Google Ads Opzetten

Wil je beginnen met Google Ads advertenties? Ik zet een succesvol Google Ads account op en maak campagnes en advertenties aan.

Beheer en rapportage

Wanneer de Google Ads campagnes staan, dan begint het beheren van de campagnes. Er zijn veel optimalisaties mogelijk om betere resultaten te halen. Ook heldere rapportages over de resultaten horen hierbij.

Google Ads Advies

Heb je een lastig vraagstuk over SEA? Ik geef je advies over hoe deze problemen op te lossen en indien gewenst help ik mee met de uitvoering ervan.

Google Ads bureau

SEA advertentie mogelijkheden voor jouw bedrijf

Google Ads adverteren

Google Ads adverteren, ook wel SEA (search engine advertising) genoemd, is het adverteren in de zoekresultaten op specifieke zoekopdrachten. Je bepaalt zelf op welke zoekwoorden je adverteert en hoeveel je uitgeeft, je betaalt alleen per klik.

Microsoft Bing advertising

Microsoft en specifiek Bing zoekmachine stijgt nog altijd elk jaar in het aantal gebruikers. Door in Bing te adverteren zul je extra website bezoekers en leads of aankopen krijgen op je website, tegen lagere klikprijzen ten opzichte van Google Ads!

Shopping / Performance Max campagnes

Met shopping advertenties staan je producten bovenaan de zoekresultaten. Shopping advertenties zorgen voor veel online aankopen en is een belangrijk verkoopkanaal.

Display en Remarketing

Je herkent het vast wel, je bezoekt een website en daarna krijg je direct hiervan banners te zien op andere websites. Stiekem vind je het vervelend, maar wil je dit ook voor je eigen bedrijf! Door het opzetten van remarketing en display campagnes zorgen we ervoor dat je zichtbaarheid wordt vergroot, ook op andere websites.

SUCCESVOLLE ONLINE ADVERTENTIES INZETTEN

Snel resultaat zien met Google Ads

Door Google Ads correct in te zetten, zal je snel resultaat zien. Na het aanmaken van advertenties ben je direct zichtbaar in Google. Ook (kleine) aanpassingen zie je direct terug in de resultaten, mits je de juiste maakt. Clickmeister weet hierbij de juiste strategie voor Google Ads advertenties in te zetten!

Afhankelijk van je doelen gaat het bij Google Ads om het bereiken van extra online zichtbaarheid, website bezoeken, leads en aankopen of conversies. Conversies kunnen bijvoorbeeld ook offerte aanvragen zijn, contactformulier invullen of echte aankopen op de website.

Wat anderen vinden

Is een Google Ads bureau iets voor mij?

Voor wie is Google Ads advertenties inzetten geschikt?

Voor iedereen die instemt met:

Je hebt een website
Je wil meer verkeer naar je website krijgen
Je wil meer aankopen en aanvragen via de website krijgen
Je zoekt iemand met veel kennis van Google Ads/SEA & die met je meedenkt

Over Clickmeister

In het kort over Clickmeister

"Clickmeister is opgericht door Annoeska Banen. Als gespecialiseerde Google Ads en SEO specialist met 5+ jaar ervaring kent Annoeska alle ins en outs van hoger in Google komen. Wil jij online beter vindbaar worden en meer aanvragen, leads of aankopen via je website? Neem dan contact met mij op en laten we samen kijken naar de mogelijkheden."

Veel gestelde vragen / FAQ

Hoeveel kost het opzetten van een Google Ads account/campagne?

Dat hangt af van het bedrijf en de website. Ik bied een aantal vaste pakketten aan, maar maak voornamelijk offertes op maat. Ieder bedrijf heeft zo zijn eigen wensen en behoeften. Ga naar de pagina pakketten, voor mijn tarieven.

Zit ik vast aan een contract?

Nee, ik werk niet zoals de meeste online marketing bureaus met (langdurige) vaste contracten of opzegtermijnen van 2 maanden. Flexibiliteit en betaalbaarheid vind ik belangrijk. Ik bied wel vaste contracten aan waarbij het uurtarief voordeliger wordt.

Wat is het voordeel van een freelancer ten opzichte van een online marketing bureau?

Het grote voordeel is dat je één vast contactpersoon hebt en snel kan schakelen. Ook het persoonlijke contact en iemand die je het bedrijf écht kent, worden vaak ervaren als voordelen. Doordat ik als freelancer werk kan ik voordelige en betaalbare uurtarieven aanbieden voor kwalitatief goed werk. Ik ben flexibel en heb nauw contact met mijn klanten.

Is een kennismakingsgesprek kosteloos en vrijblijvend?

Ja natuurlijk! Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Plan vooral een kennismakingsgesprek in en laten we samen kijken naar de mogelijkheden voor jouw website en bedrijf!

Waarom een freelance SEA specialist inhuren?


Waarom geld verspillen aan Google Ads als het ook anders kan? Bij mij ervaar je de kennis van een Google Ads bureau, met de voordelen van een persoonlijke en flexibele touch van een freelancer. Zo hoef jij geen geld te verspillen aan mislukte Google Ads campagnes. Maar ben je verzekerd van efficiënte, werkende Google ads advertenties.

Voordelen van een freelance Google Ads specialist versus een online marketing bureau

Als freelance SEA specialist zorg ik voor goede communicatie en persoonlijk contact. Bij Clickmeister ben je verzekerd van één vast contactpersoon en iemand die je bedrijf en producten/diensten écht goed kent. Daarnaast ben ik flexibel en houd ik mijn klanten goed op de hoogte van mijn activiteiten en de impact hiervan op de resultaten.

Kennis maken?

Klaar voor meer online groei? Wil jij hoger scoren in Google maar weet je niet hoe? Neem contact met Clickmeister op!

BEL MIJ

06 272 860 64

EMAIL

info@clickmeister.nl

Kennismakingsgesprek of Gratis SEA/SEO consult aanvragen

Scroll to Top