Clickmeister logo
GRATIS scan

Gratis Scan

Vraag hier een gratis SEO of SEA scan aan.


Door dit te versturen ga je ermee akkoord dat Clickmeister contact met je kan opnemen.

SEO uitbesteden?

Hoger in Google staan met jouw website op belangrijke zoekwoorden? Als SEO specialist zorg ik voor een werkende SEO strategie. Zo sta je hoger in de zoekmachines en krijgt je website meer websitebezoekers.

Hoger in zoekmachines staan met SEO

SEO - Search Engine Optimization uitbesteden

Search Engine Optimization (SEO) betekent simpelweg zoekmachineoptimalisatie. Je website wordt op de juiste manier ingericht zodat de zoekmachines zoals Google en Bing jouw website laten zien op de juiste zoekwoorden. Met een duurzame SEO strategie zorg je ervoor dat jouw website voor langere tijd hoger in de zoekmachines staat, op de voor jouw belangrijke zoekwoorden. Wil jij de online vindbaarheid van je website vergroten en hoger in Google komen? Vraag dan een kennismakingsgesprek of een SEO scan aan via het formulier!

Kennismakingsgesprek of SEO scan aanvragen

SEO diensten van Clickmeister

Het is mogelijk om Clickmeister in te zetten voor verschillende SEO diensten.

SEO volledig uitbesteden

Clickmeister neemt de SEO over en zorgt voor een betere online vindbaarheid van de website.

SEO advies en consults

Vragen over SEO of advies nodig? Ik help je met SEO vraagstukken.

SEO training

Je wil leren om zelf je SEO te doen en wordt hierin door Clickmeister getraind en geadviseerd.

Wat anderen vinden

Online vindbaarheid van je website verhogen met SEO. Hoe werkt dat eigenlijk?

Dit zijn de stappen die Clickmeister zal nemen om jouw website hoger te laten scoren in Google!

Website SEO scan

Een uitgebreide audit van de website. Hoe staat de website er momenteel SEO-technisch voor?

Zoekwoordenonderzoek

Onderzoek naar belangrijke zoekwoorden voor de website. Wat is hierop het zoekvolume en de concurrentie?

Website SEO technisch inrichten

Aan de slag met zoekmachine-optimalisatie, om de website beter online vindbaar te maken.

Rapportages & overleg

Met duidelijke rapportages ontvang je de resultaten van de website. Tijdens een overleg bespreken we de resultaten.

PERSOONLIJKE AANDACHT & AANPAK

Waarom Clickmeister als freelance SEO specialist inhuren?

Elke website zit anders in elkaar en heeft een andere aanpak nodig. Doordat ik als freelancer werk, heb ik veel persoonlijk contact met mijn klanten. Hierdoor ken ik mijn klanten goed en zij mij ook. Als freelance SEO specialist ben ik zeer flexibel, iets wat je niet snel ziet bij bureaus. Snel schakelen en korte lijntjes vind ik belangrijk in mijn werk. Ook ben ik transparant in mijn werk en eerlijk over mijn prijzen. Ik werk nauw samen met mijn klanten, zodat iedereen op de hoogte is van mijn SEO activiteiten en hoe dit impact heeft op de online vindbaarheid.

Door mijn jarenlange ervaring, weet ik voor ieder bedrijf en website weer een succesvolle SEO strategie op te zetten. Ik ben op de hoogte van de meest recente SEO ontwikkelingen en weet wat wel en niet werkt. Resultaat zien is het uiteindelijke doel en het belangrijkste voor mijn klanten. Daarom zorg ik voor heldere rapportages en licht ik deze toe in een maandelijks overleg, waar de ruimte is voor vragen vanuit jullie kant. Wil jij ook de online vindbaarheid van je website verhogen en hoger scoren in Google en andere zoekmachines? Neem dan contact op met Clickmeister en laten we samen kijken naar de mogelijkheden!

Kennis maken?

Klaar voor meer online groei? Wil jij hoger scoren in Google maar weet je niet hoe? Neem contact met Clickmeister op!

BEL MIJ

06 272 860 64

EMAIL

info@clickmeister.nl

Kennismakingsgesprek of Gratis SEA/SEO consult aanvragen

Veelgestelde vragen

Heb je een andere vraag? Neem contact op met Clickmeister.

  • Wanneer ga ik resultaten zien?
  • Zit ik vast aan een langdurig contract?
  • Welke SEO acties kan ik verwachten?
  • Bied je garantie op resultaten bij SEO?
Wanneer ga ik resultaten zien?

Zoekmachineoptimalisatie staat bekent om de strategie van de lange adem. Het is niet zoals bij Google Ads dat je met een paar aanpassingen direct bovenaan staat. Dit heeft rond de drie tot zes maanden de tijd nodig. Wanneer eenmaal een hogere positie is bereikt, betekent dit ook dat je voor langere tijd hoger in Google kan blijven staan, zolang je deze positie weet vast te houden en de concurrentie voor blijft.

Zit ik vast aan een langdurig contract?

Nee ik werk niet met langdurige contracten of met een opzegtermijn van twee maanden. Ik vind het belangrijk om flexibiliteit aan mijn klanten te bieden. Toch is het met SEO wel belangrijk om voor langere tijd hieraan te werken, omdat de resultaten vaak langer op zich laten wachten (zie de eerste vraag). Het is daarom bijvoorbeeld voordelig om een pakket aan te schaffen met een aantal uur per maand. Ik bied daarnaast ook langdurige projecten aan voor een voordeliger uurtarief. Bekijk ook de pakketten voor alle mogelijkheden en tarieven.

Welke SEO acties kan ik verwachten?

Ik zal starten met een scan van de website en zal de vraag beantwoorden hoe de website er nu SEO technisch voor staat. Daarna zal er een zoekwoordenonderzoek worden uitgevoerd, op welke zoekwoorden wil je gevonden worden, op welke zoekwoorden zoekt de doelgroep? Vervolgens is het tijd om hiermee aan de slag te gaan. SEO bestaat uit drie pijlers: content, techniek en autoriteit. Ik zal aan alle drie de pijlers werken om de website beter online vindbaar te maken.

Bied je garantie op resultaten bij SEO?

Een 100% garantie kan ik nooit beloven, maar ik durf wel met zekerheid te zeggen dat de online vindbaarheid van je website wordt verbeterd. Reken maar op meer websitebezoeken!

Scroll to Top