Clickmeister logo
GRATIS scan

Gratis Scan

Vraag hier een gratis SEO of SEA scan aan.


Door dit te versturen ga je ermee akkoord dat Clickmeister contact met je kan opnemen.

Over Clickmeister

Ooit begonnen als online marketeer en ondertussen gespecialiseerd in 'bovenaan in Google' komen. Of dit nu met online advertentie is via SEA/Google Ads of 'organisch' met SEO. Lees hier meer over Annoeska Banen, de oprichter van Clickmeister!

In het kort over Clickmeister :

Helpt bedrijven om beter online vindbaar te zijn

Weet precies hoe je een website winstgevend kan maken

Kent alle geheimen van Google Ads & SEO

Sterke communicatie en persoonlijk contact

Waarom mij inhuren als Google Ads en SEO specialist?

persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht voor mijn klanten vind ik belangrijk. Dat is ook één van de voordelen van het inhuren van een freelancer. Duidelijke communicatie en snel schakelen. Ik ken jouw bedrijf en jij weet ook precies met wie je te maken hebt. Alleen door mijn klanten goed te kennen, kunnen we samen de beste resultaten bereiken!

BETAALBAAR EN TRANSPARANT

Doordat ik als freelancer werk, kan ik een scherpe prijs aanbieden met betaalbare uurtarieven. Voor een betaalbaar uurtarief lever ik kwalitatief en efficiënt werk. Ik ben transparant in mijn uren en werkzaamheden en houd klanten altijd goed op de hoogte.

Een stukje over mezelf: Google Ads expert & SEO specialist uit het Westland

Hi, ik ben Annoeska Banen de oprichter van Clickmeister. Ik woon in het Westland dichtbij het strand. Ik werk al sinds 2017 jaar als online marketeer met de focus op SEA, SEO en content marketing. Ik heb al veel bedrijven mogen helpen met het online vindbaar maken van hun website. Voor Google Ads ben ik verantwoordelijk voor grote budgetten, verschillend tussen de €10k en €100k per maand, maar ook met nog veel grotere omzet bedragen. Dat vind ik het leukste aan mijn werk, resultaten zien en blije klanten!

Naast mijn werk ben ik graag veel buiten en aan het sporten. Ik doe aan wedstrijdzwemmen en hardlopen. Met als doel om mee te mogen doen met het NK zwemmen en ooit wil ik de triathlon doen. Zo ambitieus als ik privé ben, ben ik dat ook in mijn werk.

Tijdlijn

2017

Eerste kennismaking met Google Adwords (SEA) tijdens een stage bij TUI Nederland.

2019

Afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit met de Master Business & Economics en specialisatie Marketing.

2019-heden

Diverse banen als online marketeer bij grote merken zoals TUI en LOI, met de focus op SEA, SEO.

2023

Clickmeister is ontstaan!

Scroll to Top